Welkom

Welkom op mijn web-site. Mijn naam is Marcel van Vliet. Geboren op 08-03-1970 te Waddinxveen. Sinds 2017 schilder van kleurrijke abstracte schilderijen. Geschilderd met acryl verf in dik tot zeer dik reliëf, en afgewerkt met U.V. bestendige hoogglanslak. Soms op canvas doek maar overwegen op hergebruikte houten panelen. Veelal in groot formaat en vervaardig door middel van een stuc mes. Vanaf  1-9-2019 Ingeschreven als kunstenaar bij de KvK onder de naam: Marciev Abstract

 

Terug kerend thema in mijn werken is vrijheid.

-Vrijheid in het zijn, van wie of hoe je bent. Hierbij  zie ik de verschillende kleuren en structuren als stukjes herinnering of emotie's. Soms half vergaan in de tijd, maar samen vormen zij  uiteindelijk het geheel van wat je bent, of hoe je je voelt.

-Vrijheid voor de verf en de kleuren tijdens het schilderen. Ik werk vanuit een gestuurd toeval en laat daarbij de verf zelf  de mooiste  en de natuurlijkste verbinding aangaan.

-Vrijheid om zelf te  bepalen wat je in een schilderij ziet, of wat je er bij voelt.

 

De houten panelen zijn afkomstig uit het decor van beurzen en theaters. Zij bestaan uit een 5 mm dikke triplex plaat, gemonteerd op een frame van 1,5 bij 4,5 cm houten latten. Hierdoor zijn de schilderijen 5 cm dik. De zijkanten zijn altijd zwart afgewerkt zodat een lijst niet nodig is.

 

Alle schilderijen zij ondertekend en voorzien van echtheid certificaat. Mijn schilderijen zijn altijd origineel,  reproductie is niet mogelijk.

 

U kunt de schilderijen zien door linksboven op schilderijen te klikken. Als u op de afbeelding van een schilderij klikt vind u daar detail foto's  en informatie over de afmetingen. 

 

Mocht u vragen hebben of geinterreseerd zijn in een van mijn werken dan kunt u mij bereiken op E-mail j.w.m.vanvliet@hetnet.nl of Tel: 0619914624. U bent altijd van harte welkom om geheel vrijblijvend,  een schilderij te komen bekijken in de M³galerie, Doesburg weg 7 te Gouda.

 

Met vriendelijke groet,

Marcel van Vliet