Galerie

Gepubliceerd op 28 juni 2018 om 13:09

Hallo.

leuk dat u mijn website bezoekt. Mocht u interesse hebben om de schilderijen te bekijken, dan bent u van harte welkom in de galerie Promenade 79 / 81 in het winkel centrum Gouwe plein te Waddinxveen. Geopend op zaterdag van 12:00 tot 17:00, en op afspraak. Tevens zijn enkele werken onder gebracht bij de galerie betaalbarekunst. nl in het bink 51 gebouw te Den Haag en mogelijk binnenkort in Loods 5 te Zaandam. Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken kunt u mij bellen op 0619914624 of een mailtje sturen naar j.w.m.vanvliet@hetnet.nl.

Ik geef u zo snel mogelijk een bericht terug.

Reacties zijn welkom.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Vliet.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Anna
3 jaar geleden

Hoi Marcel,
Gefeliciteerd met je nieuwe website.
Anna

Saskia Vergunst
2 jaar geleden

Hallo Marcel,

Leuk je gesproken te hebben vanmiddag. Gaaf je werk !
Wie weet komen we elkaar weer eens tegen, succes.

Groetjes Saskia Vergunst:-)

Rob
2 jaar geleden

Vandaag een prachtig werk van Marcel gekocht en inmiddels siert het mijn muur. Leuk gesprek met Marcel gehad en onder de indruk van zijn werken en dus gelijk een mooi paneel aangeschaft.
Thanks Marcel

Edwin Nieland
10 maanden geleden

Beste Marcel.

Ik zou graag een afspraak willen maken om 2 schilderijen te bekijken. Wild Thing XXL en Think, gezien bij betaalbare kunst. Wat en hoe kunnen wij afspreken.
Met vriendelijke groet,

Edwin Nieland (06 2394 2961)

Patrick Groeneweg
9 maanden geleden

Hallo Marcel, heb jij nog steeds een winkel in Waddinxveen. Zijn een tijd geleden bij jou langs geweest en hebben nog steeds interesse in je werk. Is er een site waar je schilderijen verkoopt, want op marktplaats zien wij geen schilderijen van jou terug. Groet Patrick